SOMMARTID

Godmorgon! Så var det söndag igen, och sommartid också! Det ska bli så himla skönt med en timme extra ljus på kvällen. Idag ska jag inte göra något speciellt utan bara mysa med Emelie och göra ”söndagsgrejer”. Bland annat fixa med bloggen, jag ska visa er vad jag köpte igår! Ha en superdupersöndag så hörs vi snart igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • fina, fina fanny!

    Michelle 2012-03-26 08:17:54 http://michellemariolina.devote.se
    Svara
  • hej fanny! kanske är lite tidigt men kan inte du visa några klänningar som man kan ha på skolavslutningen, midsommar och även för konfirmationen i mitt fall? vill hitta något så tidigt som möjligt:)

    annie 2012-03-25 13:21:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!