LÖRDAG I ETT SOLIGT STOCKHOLM

Hej! Gud vad mysigt det var med en liten shoppingdag. Solen strålade och butikerna var proppade med vårnyheter. Jag shoppade som vanligt mycket mer än vad jag hade tänkt med det gör inget för jag är så himla nöjd med alla köp! Riktiga kap hittade jag. Innan vi åkte hem köpte vi med oss en massa blåbär och jordgubbar ifrån Hötorget också så det ska vi äta tillsammans med glass ikväll och ha en riktig myskväll. Jag är så himla glad att Emelie flyttat hit. Jag mår så otroligt bra av henne och vi har så himla kul! Världens bästa vän.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • vart är hennes jeansjackan från?

  Viktoria 2012-04-01 22:12:31
  Svara
 • Gud va härligt! Man ska se till att umgås med folk som gör att man mår bra istället för energitjuvar, det gör så himla mycket för hur man mår 🙂

  Narcissa 2012-03-25 13:58:36 http://narcissa.blogg.se
  Svara
 • Du är bäst gulligaste du!! Jag kan bara säga detsamma, mår så himla bra av att få vara med dig 🙂 <3333

  Emelie 2012-03-24 21:27:37 http://emeliewallstedt.se
  Svara
 • Det lyser igenom att du är lycklig när hon är hos dig. Du verkar vara inne i någon ”jag-mår-så-bra-period” och det lyser igenom på bloggen. Hoppas att det är så också, för det är du värd! <3 Kram på dig finis!:D

  Sofia 2012-03-24 20:26:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!