DAGENS KLÄDER OCH TANKAR

Leatherjacket: Miss Sixty, Top: H&M, Jeans: BikBok, Bag: Parfois, Shoes: Converse.

Hej på er! Nu är jag hemma ifrån dagens skoldag och är redo att börja skriva på min historia-inlämning som har deadline på söndag. Jag skriver om hur världen hade sett ut om Hitler dött i första världskriget, otroligt brett och svårt att prioritera vad som ska få vara med men ändå en väldigt intressant tanke att arbeta med. Alla handlingar vi gör ändrar på allt. Om det så var Hitler som bestämde sig för att reta upp Frankrike och England så att andra världskriget bröt ut eller om det är du som åker iväg för att köpa ett par nya skor. Alla val ändrar på vad som kommer hända. När jag tänker efter har faktiskt nästan allt som är viktigt för mig blivit mitt utav en slump/sammanträffande tack vare ett spontant val jag gjort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!