DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Du har skrivit om att dina föräldrar ska öppna en ny butik, kan du inte berätta lite om det?

Svar: Självklart! De har ju redan två blomsterbutiker som heter Blomsterriket. En i Falun och en i Borlänge. Nu ska dom starta en ny Blomsterriket här men som även kommer vara en stor del inredning. Den blir så hiiimla fin, min drömbutik verkligen. Så för er som frågar om alla möbler i mitt rum – snart kommer det finnas en butik som säljer de möblerna och massa mer i den stilen till ett riktigt bra pris dessutom! Butiken ligger på Rotebro Handelsplats och öppnar den 29 Mars. Jag kommer inte jobba där mer än vid nödfall nu men det kan hända att jag börjar på halvtid i höst, efter studenten. Det beror på hur det ser ut med lön ifrån andra håll då 🙂 Jag kan lägga upp lite sneak-peak bilder på butiken så fort den börjar komma i ordning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kan du inte lägga upp bilder på ditt rum?:)

    Nellie 2012-03-20 15:13:53
    Svara
  • Butiken ligger på Rotebro handelsplats

    Pappa 2012-03-20 12:52:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!