DAGENS FRÅGA

Kan inte du skriva lite mer invecklat om att emilie flyttar in, verkar spännande 😀

Svar: När jag bad er om önskemål till bloggen var det många som ville att jag skulle börja med Dagens Fråga igen så här kommer den första! Ja, vad ska jag säga? Först och främst tänkte jag svara er som undrade hur gammal hon är. Hon är 20 år, alltså ett år äldre än mig. Och även er som undrade om vår relation och vi är alltså vänner sedan vi var små, vi har bara inte kunnat umgås så mycket då vi bott i olika städer. Hon är ju egentligen ifrån Norrköping men nu ville hon prova på något nytt när hennes pojkvän dessutom åkte till USA för ett halvår. Så vi bestämde att hon skulle flytta hit och nu bor hon i rummet precis under mitt och kommer göra hela våren. Medan hon är här ska hon arbeta med ett eget företag hon börjat komma igång med, hjälpa till i mamma och pappas nya butik och självklart leva livet med mig när jag inte går i skolan! 😉 Vill ni veta mer så kan ni läsa hennes blogg HÄR.

Bild från Zakynthos i somras

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!