IN MY CLOSET

Den här köpte jag på Forever21 i London när jag var där i höstas. Jag har fler spetstoppar än vad jag kan räkna i huvudet nu men det här är den enda långärmade så det var därför jag lät mig själv göra ett undantag när jag egentligen har spets-köpstopp, haha. Och bra var väl det då det här har blivit ett utav mina mest använda vardagsplagg. Perfekt att bara dra över huvudet till ett par jeans om man inte orkar på morgonen och den fungerar till både skola och utgång. Min favoritoutfit med den är den med klänningen.

This one I bought at the Forever21-store in London when I were there this fall. I have to many lace tops but I let myself buy this because it’s the only one I have with long sleeves. And that was good since it’s one of my most worn garments. It works for both school and partyoutfits. My favoritoutfit is the one with the dress. 

Outfit 1: Dress: H&M, Shoes: Roots.
Outfit 2: Jeans: Cheap Monday, Shoes: Roots
Outfit 3: Jeans: Gina Tricot, Shoes: Vagabond
Outfit 4: Pants: Lindex, Boots: Din Sko

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!