NY DAG, NYA TAG

Den enda bilden jag har från igår / The only picture I have from last night

Hej på er och förlåt för usel bloggning men jag hade inte en sekund över igår. Idag är det desto lugnare, ny dag nya tag. Men jag har tappat rösten vilket alltid gör mig otroligt frustrerad, haha. Just nu ligger jag i soffan och tittar på Greys Anatomy men snart ska jag flytta mig själv till pluggplatsen där jag måste spendera ett par timmar idag. Vi hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Är det fredrik som du en gång var på g med?

  Ida 2012-03-10 19:46:58
  Svara
 • Hej !
  Jag gör jeans shorts med tie dye effect och nitar att beställa på min blogg som kommer vara super snygga till sommaren ! kika in ! länka ?? tror att många kan vara intresserade ! 🙂

  isabella 2012-03-10 11:22:29 http://www.nattstad.se/TieDyeDenimShorts
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!