Melodifestivalenkväll

20120310-221847.jpg

Hej på er! Jag har precis haft myskväll med familjen och sett på melodifestivalsfinalen. Jag brukar alltid sitta och spänna varenda muskel i min kropp varje final men i år så fick faktiskt vem som helst vinna för mig förutom Ranelid, Flink och Top Cats så jag kände mig lugn. Tror Loreen har bra chanser i Eurovision! Nu ska jag fortsätta med mitt lördagsmys.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • danny skulle ha vunnit tycker jag! han var helt klart bäst!

  viktoria 2012-03-11 08:34:09
  Svara
 • Hej! Jag är en femtonårig tjej som älskar din blogg! Du tar så sjukt snygga outfit bilder och jag älskar verkligen dina kläder och din stil.

  Om några månader ska jag gå ut nian, och eftersom det är ganska stort skulle jag vilja ha en väldigt snygg examensklänning. Men problemet är att jag har så svårt att hitta bra hemsidor med snygga klänningar, så jag undrar ifall du orkar slänga ihop ett inlägg med olika sidor? Det skulle vara hur snällt som helst, men jag förstår ju självklart om du inte kan, vill eller orkar 🙂

  Men hur som helst så älskar jag att läsa din blogg. Jag följer den varje dag! 😀

  Stina 2012-03-11 01:43:10
  Svara
 • Kände detsamma, många bra! Var dock nästan klart att Loreen skulle ta hem det, vilket jag tyckte var väldigt rätt 😉

  my elfstrand 2012-03-11 00:10:24 http://elfstrands.webblogg.se
  Svara
 • Ser ut som om ni haft en riktigt mysig kväll! 🙂

  Sara 2012-03-10 23:16:03 http://sarakarlson.blogg.se
  Svara
 • Åh, är det brie där?:)
  Omn omn så gott!:D

  Sigrid 2012-03-10 22:55:08 http://Demas.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!