BLOOD DIAMOND

Nu med allt kring Kony 2012 kom jag på att jag inte skrivit om Blood Diamond som vi såg i skolan för någon månad sedan. Kom att tänka på det då den handlar om just det här med rebellerna som hämtar barn i byarna och så. Jag tycker att den var väldigt bra gjord och Leonardo gör huvudrollen jättebra men egentligen så är det inte min typ av film. Mår så dåligt av alla hemskheter. Så om man gillar sånna här filmer är det en självklar femma, men för mig blir det en fyra.

Blood Diamond – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • hej!

  jag ska på niornas bal i juni och jag vet absolut inte vad jag ska ha för något halsband, jag ska ha en grön klänning
  http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/vila-479/manabu-dress-479731-76/

  med svarta pumps (mocka tyg)

  vet du vad jag kan ha får något halsband eller andra detaljer? snälla hjälp! 😀

  en som undrar 2012-03-09 18:08:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!