KONY 2012

Ingen har väl missat den här videon? Igår exploderade den över alla bloggar, facebook och överallt annars jag håller till på internet. Den har ett väldigt viktigt budskap och är väldigt sevärd så jag tycker verkligen att alla ska ta sig tid att se den. DOCK. Ja, jag har ett dock. Jag tycker att det är lite sorgligt hur alla gör sig helt hysteriska över det här när man kunnat hjälpa utsatta människor igenom organisationer i alla år. Det här är hemskt, riktigt hemskt, men det är svält, cancer och allt annat man kan hjälpa till med också. Det här är inget vi ska uppmärksamma nu, för den här videon, utan något som bör uppmärksammas varje dag och borde ha gjorts i flera års tid. Men, det här är å andra sidan en ny idé så hjälp till att göra Kony känd!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ja men då ska vi stoppa vad som händer i Syrien också?

  Anonym 2012-03-09 09:16:42
  Svara
 • Tycker du borde kolla in det här:
  Bara så att du vet va du stöder och inte postar saker du inte vill ha på din blogg (alltså inget illa ment)
  http://www.hannafriden.com/politik-samhalle/afrikanska-journalister-pa-plats-i-uganda-kritiserar-invisible-children-och-konyfilmen/#comments
  och
  http://www.hannafriden.com/politik-samhalle/sluta-sprid-konyfilmen-invisible-children-bakom-filmen-gar-inte-att-lita-pa/#comments

  Hanna 2012-03-08 23:53:11
  Svara
 • men cancer är i stort sätt lika omöjligt att stoppa som döden, de är en del av livet liksom (menar såklart inte att alla drabbas av cancer, utan syftar mer allmänt på sjukdomar). Visst kan man hjälpa till att skänka pengar så forskningen går framåt, så att människan får ännu mer makt över naturen, lol
  Men de här GÅR att stoppa, för de är vi människor som skapar sånt här, så att mer eller mindre jämföra en sjukdom med bortföring av barn som sedan får mörda sin släkt och sina vänner, utföra sexuella tjänster och leva i ständig skräck är lite konstigt

  Miranda 2012-03-08 22:41:03
  Svara
 • Jag tycker att filmen är otroligt starkt och att det är ett nytänkande projekt, dock finns det ju alltid negativa baksidor. På det här sidan hittade jag en del kritik mot KONY 2012 projektet som det kan vara bra att läsa också. http://visiblechildren.tumblr.com/post/18890947431/we-got-trouble
  Kram

  Jennifer 2012-03-08 21:16:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!