FAVORITPARFYMER I ROSA

Escada Sentiment, Victor & Rolf Flowerbomb, Victorias Secret Noir Tease, Versace Bright Crystal, Naomi Campbell Cat Deluxe.

Jag har väääldigt många parfymer som jag använder då och då men jag har alltid en favorit som jag använder majoriteten av dagarna och de andra finns egentligen bara där för att hjälpa till så att jag inte tröttnar på min favorit. Idag fick jag för mig att jag skulle prova alla mina gamla favoriter för att jag alltid får en massa minnen och en känsla i kroppen av en parfym jag använt regelbundet under någon speciell period. Då kom jag fram till att ALLA mina favoriter de senaste året varit rosa, tjejig tjej! Haha. Hur som helst, här har ni mina absoluta favoritparfymer!

I have a lot of parfumes that I use all the time but these are my absolute favourites and all of them are pink for some reason, haha. Girly girl.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Riktigt fina parfymer de där. Den enda jag inte provat är den i mitten 🙂

  Cecilia 2012-03-12 11:25:39 http://ceciliaragnarsson.blogspot.com
  Svara
 • Du skrev aldrig vilken som var din favorit nuförtiden? 😀

  Emma 2012-03-11 18:24:12
  Svara
 • Älskar Versace Bright Crystal 😀 Har även noir tease men den känns mer som en kvällsdoft!

  frida 2012-03-09 15:27:10
  Svara
 • Mums, flowerbomb och cat deluxe! Har dom båda. Love it <3

  Moa sved 2012-03-09 11:21:04 http://www.moasved.blogg.se
  Svara
 • Victor & Rolf och den Naomi parfymen har jag…hur goa som helst:)

  Jeanette 2012-03-09 10:41:35 http://jeanettefoss.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!