VÅRTRENDER – HÅR OCH MAKE UP

Kika in Projections samling av vårens hår och sminktrender här. / Check out the spring’s hair and make up-trends according to Projection here.

Nu kom jag precis hem ifrån skolan, riktigt trögt att gå tillbaka efter lovet men jag är ledig imorgon så det underlättar! Ikväll ska jag plugga. Skriva loggboken för UF och börja med lite Internationell Ekonomi som jag har prov i på måndag. Inte mitt favoritämne men jag lockar mig själv med en kanelbulle och det nya Once Upon A Time-avsnittet som belöning när jag är klar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så jäkla snyggt!

  Kör också på kanelbulle idag, dock belönar jag mig innan jag börjat.. 😉

  Jenny 2012-03-05 19:35:57 http://jennystoa.blogg.se
  Svara
 • ja, här i norrland har vi nyss fått lov(det kanske är ganska najs att bo här uppe ändå) 😀 Kriga på!
  Kram<3

  Anna 2012-03-05 18:45:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!