FOOTLOOSE

Äntligen en ny, bra film! Jag såg 2011-versionen utav Footloose igår och jag tycker att den var superbra. Lagom av allt, och så är jag av någon anledning lite utav en sucker för dansfilmer också. Helt klart sevärd! Jag har inte sett den första versionen så jag kan inte jämföra men jag har svårt att tänka mig att den här skulle vara sämre.

Footloose – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh den här vill jag se. Jag älskar filmer där de är duktiga på att dansa så imponerande med personer som verkligen är duktiga på det dem gör. Hoppas den är bra.

    nathalie 2012-02-22 17:02:05 http://www.nathssfoto.blogg.se
    Svara
  • Jag älskar också dansfilmer! 🙂

    Lovisa 2012-02-21 21:06:07 http://lovisakanniusblogg.blogg.se
    Svara
  • Footloose från 2011 är verkligen en bra film, helt fantastisk! Och jag har sett den från -84, så jag kan säga att -11 versionen är exakt likadan som dem gamla – men denna känns mer ”vår tid”. Den andra känns lite gammal, men jisses så bra!

    LARA JOHANSSON - photos&texts 2012-02-20 21:11:27 http://laramore.blogg.se
    Svara
  • såg på filmen idag efter att du hade berättat om den och jag tyckte den var riktigt bra

    Fanny Löfquist 2012-02-19 20:48:36
    Svara
  • Alltsåå, för sören Fanny! Trodde du var bättre… Förlåt, känner bara att jag måste säga till. Jag tycker det är himla fel att säga att den här versionen är så bra när du inte ens har sett den originella versionen. Ge den inte fem förrän du kan jämföra den med den originella. Egentligen har du ju inte ens anlag till att ge en recension av filmen, hur kort den än är, eftersom just den här filmnen hör samman med den originella.

    Menar inte att såra dina känslor på något vis nu, jag reagerade bara och kände mig tvungen att säga det till dig. Ett samhälle där folket inte kan säga vad de tycker är en diktatur. Och jag upplever inte detta som kränkande, diskriminerande eller sårande.

    Jag 2012-02-19 16:46:05
    Svara
    • Svar på Jags kommentar.

      Svar till Jag: Men herregud, haha. Jag skriver ju att jag inte sett originalversionen så de som läser ”recensionen” vet ju det då. Jag tycker inte riktigt att du kan säga att jag har rätt att skriva något eller inte om en film jag sett, oavsett. Jag förstår om du tycket om originalversionen men det är bara barnsligt att säga att jag inte kan påstå att den är bra när jag faktiskt tycker det?

      Fanny 2012-02-19 17:00:34
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!