FRÅGESTUNDSVAR 4

Har du några fobier?
Fobier och fobier. Jag har lite cellskräck och så är jag rädd för disktrasor (jag tror att alla äckliga bakterier ska tugga i min handflata om jag använder den)och hundar.

Hur ofta brukar du gå ut (och festa alltså  ?
Oj, det varierar. I höstas var jag ute nästan varje helg men nu har jag inte varit ute på huur länge som helst. Jag har perioder och vintern gör mig otaggad och myssugen istället så i Januari/Februari sitter jag mycket hellre under en filt och ser på en film medan det är tvärt om på sommaren! Men snart börjar alla studenskivor så då blir det fart igen.

Tror du att du fortfarande bloggar om fem år? Jag hoppas det iaf!:D
Det tror jag! Jag kan inte ens föreställa mig den dagen då jag inte bloggar längre. Det kan vara en annan sorts blogg men en blogg kommer det nog vara iallafall!

Vad är ditt tips på att få en egen o snygg stil?
Att inte snöa in sig på att ha en stil. Många tänker att dom ska ha den där speciella stilen och då inte kan ha det där andra men jag tycker att om man klär på sig precis vad man tycker är snyggt, tuffa secondhandplagg en dag romantiska designerplagg en dag oavsett vad det är för stil så skapar man sin egen, annars hamnar man ju bara i facket med de andra som har den där ”speciella” stilen.

Vilka är de viktigaste plaggen i din garderob som alltid funkar? Nyckelplagg liksom.
Alla basplagg! Mina svarta jeans, vit skjorta, den lilla svarta och stora koftor!

har du ngra tips på second hand butiker i Sthlm??
Beyond Retro, Stadsmissionen och Myrornas!

Vad tycker du om virkade shorts till sommaren?
Man skulle kunna säga att det var lite väl ”förra sommaren” men jag tycker att de är supersöta så varför inte använda dem?

Solar du solarium och isf hur ofta? Använder du B.U.S och något speciellt märke du kan rekommendera?
Jag solar kanske 5 gånger om året och nej, jag har aldrig använt BUS i hela mitt liv!

Kan du rekommendera någon bra schampoo och balsam?
Vanligtvis har jag TRESémmes men nu har jag fallit för Sebastians som jag fick i en goodiebag här om veckan.

Hej Fanny! Jag vet att det är väldigt långt kvar, men det är många som tänker på det redan nu. Det är så att jag slutar nian nu till sommaren och på min skola är dett ganska stort (något från förr i tiden). Man vill ju alltid vara ute i god tid med klänningar och inte ha en som alla andra. Så jag undrar vad du skulle satsa på för klänning, skor, hår, smycken osv…? Jag är inte världens smalaste, är väl antagligen rätt så normal, men jag menar en klänning som passar dom som inte är så smala.
Hejsan! Jag har bestämt mig för att inte föreställa mig något utan jag ska leta klänning sen i vår och bara hitta en otroligt fin som jag vill ha utan att jag ska ha bestämt något och så fixar jag hår och accessoarer efter den sen! Jag ska skriva ett inlägg om studentklänningar senare så håll utkik efter det men om du vill ha ett tips nu så skulle jag säga något sött med vid kjol, det tycker jag passar super!

hej! Hur hög klack är det på dina döösnygga skor från Roots??
Oj, ingen aning! Haha. kanske 7 eller något.

Hej Fanny! Såg att du varit i Filippinerna? Hur kommer det sig att ni åkte just dit? Vart på Filippinerna var ni? Jag ska dit i Mars, har varit där två gånger innan. Mina släktingar har hus där och ordnar gruppresor dit. Ganska roligt att du också varit där för det är ju ett väldigt ovanligt resemål Vad tyckte du om det? KRam!
Hejsan! Vi åkte dit för att min farmor var där och tittade ut det perfekta hotellet till oss och vi har varit i Thailand i så många år så vi kände för en liten förändring! Vi var på ön Siquijor och i Cebu. Jag tyckte att det var riktigt bra och alla jag åkte älskade det med så vi ska förmodligen tillbaka nästa vinter igen! 🙂

kan du berätta lite om din navelpiercing? när du tog den? om du fick tjata för att få ta hål? gjorde det ont? vad kostade det? är det svårskött? med mera. ska nämligen ta hål själv och vill gärna veta lite  kram!
Jag tog den för fem år sedan och ja, det gjorde ont! Haha. Men det tar ju bara någon sekund så det var det värt. Jag behövde inte tjata men mamma var inte precis glad och villkoret var att hon aldrig någonsin skulle behöva hjälpa mig med den, haha. Det kostade 500 kr och det var inte så svårtskött. Man får vara noga med att tvätta den två gånger om dagen medan den läker bara!

hur många förhållanden har du haft?
Tre

Vilken/vilka är de bästa affärerna inne a centrala London, och var ligger dem? KRAM
Centrala blir väl Oxford Street och då är det River Island, Forever 21, Primark, TopShop och Urban Outfitters!

Hej Fanny! Otroligt insprerande blogg, tack för det!  Jag undrar om du vet var man kan få tag i en mobilväska som man kan hänga runt halsen? Helst i skinn, men ska ändå vara budget-variant
Hej! Jag vet inget speciellt ställe just nu men min är ifrån Monki och de hade flera olika varianter. Jag tror att det kommer komma in där framåt sommaren igen! 🙂

Hej Fanny och tack för en underbar blogg som jag följt nu i två år. Att kolla din blogg har blivit en del av min vardagsrutin. Vad är dina bästa tips för en välläst och intressant blogg? Jag har ingen bra kamera och noll talang inom foto, är mer inne på att skriva.
Vad kul att du gillar den! Ja, jag tänkte precis skriva att nyckeln är fina bilder för det fastnar folk för men om du vill skriva så får du väl se till att nischa dig ordentligt och se till att det framgår tydligt vad just du skriver om.

Hur mycket tycker du man kan spendera på kläder etc. i månaden?
Det tycker jag helt beror på inkomst, hur mycket man bryr sig om vad man har på sig och om man ska göra något annat just den månaden, typ resa.

Vad tycker du är viktigt när man ska göra om sitt rum och få det mysigt?
Man måste se till att det inte blir varken för mycket eller för lite. Blir det för enkelt kan det kännas tomt och lite öde och blir det för mycket så blir det bara rörigt och stressigt. Jag skulle satsa på att inte ha så mycket grejer framför men skapa den mysiga känslan med små lampor, blommor, tavlor, ljus och fina böcker.

Hur skulle du beskriva din stil, alltså sätt namn på din stil!
Får jag kalla den ”Lite-av-varje”? Haha. Den är svår att sätta under en rubrik då jag inspireras utav många olika stilar. Allt ifrån sockersött till rockigt, lite secondhandaktiga inslag och den typiska ”trend-stilen”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Läste att du varit och semestrat i filippinerna, kul! Är själv halvfilippin och min pappa har hus på en ö som heter Leyte (till salu förvisso) men mina släktingar är från cebu 🙂

    Josephine 2012-02-03 01:20:23 http://mariejane.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!