BILDER FRÅN IGÅR

Bilder ifrån middagen igår / Pics from yesterdays dinner

Vi hade supertrevligt igår! Vi åt god mat, drack vin, pratade om allt möjligt och sedan blev vi så gott som utkastade ett tag efter stängning, haha. Men jag kan som sagt inte berätta allt för er än, men i övermorgon så blir allt officiellt! Sedan jag kom hem ifrån skolan har jag fått lite plugg undanstökat och även gått igenom lite fler vårvisningar och letat efter lite favvolooks som jag ska använda i vårtrendsinlägget. Nu tar jag ledigt för dagen och myser ner mig i soffan med några nya avsnitt och en kopp te. Dagens outfit och en ”Fanny matchar” kommer senare! / We had a very pleasant evening last night! We ate tasty food, drank wine, talked about everything and stayed until closing. But as I said, I can’t tell you what we’re up to yet, but soon! Since I got home I’ve studied and gone through some of the SS12 shows again for some favouritelooks for my springtrend-post. Now I’m taking the night of to watch some new episodes. Today’s outfit will show up later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!