VECKANS PLAGG – V.4

River Island, £25

River Island har fått in så otroligt mycket fina vår-grejer, bland annat dessa två blomsterbomber till toppar. Jag skulle mer än gärna möta våren i en utav dessa, helst fröken vänster! / River Island has received so much nice springstuff, including these two flowerbombs. I would be happy to meet the spring in one of these, preferably ”miss left”!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kan du länka hemsidan? Blev också helt förälskad i blusen!

  Jessica 2012-01-29 18:01:03 http://capturingmylife.blogg.se
  Svara
 • vårigt med blommor! 🙂

  duomundi 2012-01-29 17:42:38 http://duomundi.wordpress.com
  Svara
 • Hej! För någon vecka sedan skrev du att du hade beställt två klänningar från inlovewithfashion. Tyckte båda två var skitsnygga och funderar själv på att beställa hem, Skulle inte du kunna skriva lite om passformen och kanske visa upp dom i bloggen? Gillar din blogg föresten! 🙂 Kram

  Hannah 2012-01-29 16:42:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!