NEW IN: MINTGRÖNT

Denna sötis köpte jag med mig hem ifrån Gina igår. Jag var riktigt sugen på den ljusgula också men då jag har något åt shoppingförbudshållet just nu så fick jag lov att välja en. Denna kommer bli perfekt till mina silverjeans nu medan det fortfarande är kallt och sedan till mina ljusrosa spetsshorts i sommar! Det skulle vara riktigt snyggt med ett par vita kostymbyxor också. / I bought this cute thing from Gina Tricot yesterday. I really wanted to buy the one in bright yellow too but  I have something like a shoppingban right now so I forced myself to choose one. This will be perfect with my silverjeans now while it’s still cold and then my pink laceshorts in the summer! It would be really nice with a pair of white suitpants too.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!