LÖRDAGKVÄLL

Hej! Jag åt precis supergod sushi till middag och nu har jag och mamma laddat upp med godis för 15 personer för vår filmkväll, haha. Ska bli supermys! Har hunnit med mycket idag. Fotat en massa, köpt mitt första vårplagg, fikat och handlat en mat. Men nej, nu ska jag springa ner till soffan. Ha en superkväll hörni, dagens outfit kommer dyka upp snart! / Hello! I just ate sushi for dinner and now me and my mother has loaded up with candy for 15 people for our movie night, haha​​. It will be supercozy! Today I have photographed a lot, bought my first springgarment, had a coffee at Överjärva and bought food. A lot in one day! Now I’ll run down to the couch. Have a super night guys, today’s outfit will show up soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!