HOME AGAIN

Nuså är jag hemma i Stockholm igen. Det var en väldigt fin men sorglig begravning och efteråt samlades vi alla i gammelmormors hus och åt båda smörgås och princesstårta och umgicks. Det känns konstigt att säga hejdå för alltid till någon som alltid funnits där men det är ju livets gång. Nu ska jag hoppa i myskläderna och se på lite nya avsnitt! Det blir lugnt ikväll för imorgon ska jag och mamma ut och fota hela dagen, det ska bli superkul!

Now I am back in Stockholm again. It was a very nice but sad funeral, and afterwards we all gathered at my great grandmother’s house to eat both smorgostarta (hahah, har alltid velat göra det där) and cake. It feels weird to say goodbye forever to someone who has always been there but I guess that’s just life. Now I’ll jump into some more comfortable clothes and watch some new episodes! It will be a quiet evening for me cause tomorrow me and my mother are going to be out to shoot some outfitpics all day, I’m looking forward to it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad sorgligt! Min morfar gick bort i cancer för inte så länge sedan… Tänker på dig:-)

    Wilma 2012-01-28 08:41:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!