MIN PERSONLIGA ALMANACKA

Titta vad jag fick hem igår, äntligen! Mitt liv utan en kalender går inte riktigt ihop och denna hade en leveranstid på två veckor men det var det värt. Den är ifrån personligalmanacka.se där man får designa sin egen almanacka helt, både omslag och inuti. Helt perfekt för mig som gärna har med ”att göra listor” och liknande. På omslaget kan man ha vilken bild som helst, jag skulle egentligen göra ett collage med en massa inspirerande bilder men det blev väldigt bråttom så istället snodde jag ihop några utav mina favoritlooks från de senaste höst och vårvisningarna. Jag är supernöjd! Priset på denna blev runt 300 kr men det finns en större storlek och en mindre. Tips!

My new calendar that I designed myself! I think it’s perfect.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fett snygg! En sån ska jag införskaffa! Skulle nog inte överleva utan kalendern 😉

  Vilken storlek tog du? Medium eller stor? 🙂

  sandra 2012-01-25 22:30:07
  Svara
 • Vilken tjusig! Har haft från dom i två år och är super nöjd, perfekt när man får designa själv 🙂

  Jenny 2012-01-25 20:25:24 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Jag röstade på dig i Bloglovin Awards NEW YORK för bästa fashion blog. Då man fick skriva in en egen blogg, vilken som helst och jag tycker du är grym 😀

  alice 2012-01-25 20:19:20
  Svara
 • Snyggt! Jag som har redan införskaffat en almernacka! ”/

  My Fransson 2012-01-25 19:59:53 http://myyfransson.bogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!