FRÅGESTUNDSVAR 4

Hej fanny! jo.. jag använder i.d bare minerals foundation för att täcka finnar osv men brukar bli såå blank i fejset efter en hel dag! Vilken primer tror du passar mig med fet/blandhy? Jättefin blogg.
Hej! Vad jag vet så hjälper inte primern så mycket emot själva glansigheten utan det den gör är ju att ge en jämn yta att lägga sminket på och gör så att det håller. Om jag vore du skulle jag använda The Balms primer (den är oslagbar) och sedan skulle jag satsa på att köpa ett riktigt bra nedmattande puder att ha över allt smink sedan. Jag har Cliniques genomskinliga löspuder och det är fantastiskt bra! Det har dessutom räckt i över tre år nu – snacka om investering.

Hej! Kan du visa hur du gör din cape till en halsduk?:)
Jag ska försöka fixa en video på det … snart. Haha.

Var får du din inspiration till din stil ifrån?
Överallt! Bloggar, tidningar, folk på stan osv men det mesta fixar mitt eget huvud. Jag får alltid en stark känsla när det kommer till kläder. Antingen älskar jag ett plagg eller så tycker jag inte alls om det och när jag älskar det börjar mitt huvud automatiskt att bygga upp olika outfits med det i huvudet så att egentligen skulle jag nog säga att jag inspireras utav själva kläderna.

Vilka är dina favoritaffärer?
H&M, Monki, Weekday, Urban Outfitters, Forever21 och BikBok.

Favoritmärke?
Svenskt – Tiger of Sweden, Alla – 3.1 Phillip Lim, Lanvin eller Stella McCartney

Vart vill du bo när du blir vuxen?
Här i Stockholm eller i London.

Är det viktigt med märkeskläder?
Nej det tycker jag inte, det är bara kul och har den där lyxiga, proffsiga känslan över sig. Man kan tänka att det bara är ett märke som är skillnaden men jag tycker att man ser på de flesta plagg om de är designerplagg.

Gillar du Lady Gaga? Alltså, tycker du hon gör bra musik? Är hon galen? Vill gärna höra din åsikt! Kram!
Jag har ingen speciell åsikt. Jag skulle aldrig lyssna på hennes musik när jag sitter ensam hemma men på fest är den bra och jag tycker hon är rätt cool som vågar sticka ut!

Om, du spelar Wordfeud, vad har du fått mest poäng för i ETT ord? Mitt är 203poäng!
Haha, jag spelade Wordfeud men jag är verkligen sämst. Eller, jag är för lat. Jag orkar aldrig tänka utan slänger in ett ”K” när det finns ett ”ATT” eller liknande. Skulle tippa på att mitt rekord är typ 50 eller något.

Hej Fanny! Jag har ett par svarta spetsleggings, svart långärmad spetsbody och en svart spetsbolero. Mycket spets alltså, och jag undrar om det finns något sätt att matcha dem då jag tycker det är synd att bara ha dem liggandes i garderoben utan någon funktion. (Självklart inte ha alla plagg samtidigt, utan matcha dem med andra plagg)
Hejsan! Själv är jag lite allergisk emot spetsleggins. Hade ett par själv men jag tycker bara att det ser billigt ut när man väl får på sig dem så där vet jag inte riktigt. Men bodyn och boleron skulle jag matcha med antingen ett par höga stuprör och klackar eller till en söt kjol, gärna vit eller ljusrosa! Sedan kan det vara snyggt att ha en kavaj över för att få en lite med ”påklädd” känsla.

Kan inte du visa närbilder på när du använder de här rougerna: http://fannystaaf.se/?p=16827 ?
Visst! Jag har dem på mig varje dag på outfitbilder och så men jag ska försöka fixa närbilder med.

Har du Pretty Little Liars boxarna eller kollar du på datorn? Vilken sida i så fall? Tacksam för ett svar då den första säsongen slutade för spännande.
Nej jag tittar på watchseries-online.com

vad har du tänkt att göra efter studenten? jobba utomlands? plugga vidare? flytta hemifrân? ta det lungnt?
Först ska jag vara hemma ett halvår och jobba med bloggen, jobba lite extra, åka på någon spontanresa, ta körkort och bara ta dagen som den kommer. Sedan i Januari ska jag börja med en grej som jag inte vill berätta om än, men det kommer!

Vad hände med Träning och Hälsa-kategorin? Saknar uppdatering där!
Det är inte så att det är mitt expert-område och jag vill inte bara skriva för att så det kommer uppdatering där när jag har något att skriva helt enkelt 🙂 Ni får gärna komma med önskemål!

hur många läsare har du om dagen?
+/- 10 000.

Vad vill du arbeta med efter skolan?
Mitt drömjobb är modejournalist!

Hej Fanny! Först så vill jag bara beröma dig för din sjukt grymma blogg! Min fråga är om gymnasiet. Du går ju samhälle ekonomi, kan inte du berätta lite om vad du läst och vad du gillar med den linjen  Hur tänkte du när du bestämde dig för att välja den linjen och hur många poäng sökte du in med? Tack på förhand!
Hej! Det jag läst är ju de vanliga sam-ämnena som geografi, historia, samhäll, svenska och så och så det som kommer med ekonomi som företagsekonomi A och B och nu internationell ekonomi. Sedan övriga kurser som Affärjuridik, rättskunskap, psykologi, marknadsföring, aturkunskap etc och så självklart matte och språk. Ganska vanliga kurser med andra ord! Jag valde den för att den är bred och man kan plugga vidare till inprincip vad som helst och jag sökte in med 295 poäng!

Hur tycker du att schemat på jensen är, med all a-tid och sånt?
Underbart! Det känns som att vi har lika mycket plugg som andra skolor bara det att vi faktiskt har tid för att göra plugget också förutom på natten. Sedan är det skönt att själv kunna planera sina dagar lite. Man är inte alls lika begränsad utan man kan göra saker ändå!

Är det din riktiga hår färg? Färgar du håret? Vad är din riktiga hårfärg?
Min riktiga hårfärg är en mörkare blond så jag slingar det lite ljusare bara, ingen färg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!