GOODIEBAGIE

Detta fanns i goodiebagen vi fick av Nina Jarebrink! Shampoo, balsam och stylingprodukt ifrån Sebastian och en Nina Jarebrink-ring. Jag gillar när man får några riktiga produkter istället för en massa små engångsgrejer. Kvalité framför kvantitet. Pluspoäng! Utöver det så var shampoot och balsamet jättebra, stylingsprayen har jag inte hunnit prova än. / This is what I found in the goodiebag I got from Nina Jarebrink.

Sådärja. Ny dag, nya tag. Kan inte säga att jag känner mig speciellt mycket gladare idag men jag har mer energi att hantera det med iallafall! Nu ska jag sätta mig och plugga det sista inför ett litet mini-prov som jag har i Internationell Ekonomi idag och sedan ska jag försöka fixa lite outfitbilder på något sätt innan jag åker. Jag hoppas på att min kamera kan göra ett sista ryck innan den lägger av helt! Vi hörs senare ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag heter Joanna och är 23 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.
  Så kolla gärna in min blogg:)
  Ps. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)
  Ps. Finns även flera tävlingar med fina priser så passa på att anmäl dej:)

  joanna- att leva med Aspergers syndrom! 2012-01-24 17:28:01 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Nice!

  http://blogheloisamuller.blogspot.com

  Heloísa Muller 2012-01-24 11:48:30 http://blogheloisamuller.blogspot.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!