DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag har en fråga till dig, kanske dagens fråga? Jag undrar hur du håller dig uppdaterad med alla trender som kommer och går? Hur du får reda på vad som är modet just i vår osv. Har du någon speciell sida du brukar titta på? Någon tidning, eller kollar du andra modebloggare för att få tips? 🙂 Väldigt tacksam för svar!

Svar: Hejsan! Jag gör allt som du föreslår. Först kollar jag igenom alla visningar på style.com och i år köpte jag även en tjock tidning/bok med allt på papper för att leta reda på mina favoriter och se samband. Sedan läser jag tidningar och ser på bloggar hur trenderna växer fram när det börjar närma sig. Då sommarvisningarna visas i Augusti/September och vinterkläderna i Februari/Mars så har man alltid mer än ett halvår på sig att låta alla trender sjunka in och ”mogna” i huvudet så när man väl börjar köpa plaggen sedan så vet man väldigt väl vad som gäller! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!