FRÅGESTUNDSVAR 3

Hur var du i tidiga tonåren?  kram
Snäll! Jag bråkade nästan aldrig med mina föräldrar och gjorde knappt något dumt alls, jag kom aldrig riktigt in i den där ”jobbiga tonårings-fasen”.

Kan man bli smal till sommaren om man äter sunt, springer/går 30min varannan dag och styrketränar varannan? (magövningar osv man gör hemma)
Oj, det är omöjligt att säga. Det beror ju helt på vad man börjar på och vad man anser som ”smal”. Men din planering låter hur som helst väldigt hälsosam och bra, tänk på att man ska ha kul och må bra i själen också! 🙂

Den tiden då du hade så jädrans långt hår, saknar du det?
Lite! Fast som jag sagt tidigare, bara på bilder. Det var så fruktansvärt jobbigt att ha det på huvudet så annars är jag supernöjd med att jag klippte av det.

Något tips på att få den bruna färgen på sommaren att sitta längre?
Skrubba hela kroppen innan du börjar sola för säsongen för att få bort all gammal hud, se till att smörja in hela kroppen minst en gång om dagen och bränn dig inte!

hur lång är du?  ganska random fråga, men det skulle vara kul att veta.
Jag är 176 cm.

Tja! När tycker du att man ska börja sminka sig, när började du sminka dig?
Jag tycker att man ska börja sminka sig när man själv känner att det är dags. Man ska inte börja ”bara för att”. Jag började sminka mig i 6an, men då menar jag liiite lite mascara längst ut på ögonfransarna 😉 Haha.

Vad tyckte du om erno på söderbaumska?
Jag tycker att han är superbra! Han har lärt mig att skaka hand som en man (så när jag hälsar på tjejer och kvinnor känns det oftast som att jag krossar deras händer) och att det inte finns någon rättvisa! Haha.

Hej Fanny! Undrar lite om du kan berätta lite om din Canon g12 ? Typ berätta vilka sorts bilder du tar med den? Och visa nån smart inställning kanske? Och sen vilka inställningar du använder till de olika sorts tillfällen du tar bilder?
Jag använder den till alla bilder förutom outfitbilder! Tyvärr kan jag inte ge dig något roligt svar på den här frågan då jag är en auto-tjej och aldrig riktigt har hunnit lära mig det där med inställningar. Tyvärr! Men här är ett bildförslag med den ifrån Hong Kong iallafall.

Vad har du tänkt göra efter gymnasiet?
Först ska jag lägga ner mycket tid på bloggen, hjälpa mamma och pappa i deras nya butik och ta körkort och i början av nästa år ska jag göra det som förmodligen kommer bli det roligaste i mitt liv men jag vill inte berätta om det förän det är spikat och klart!

Varför har inte du någon pojkvän Fanny!?
Haha ja, varför brukar man inte ha någon pojkvän? Jag har helt enkelt inte träffat Mr. Right än! Sedan skulle jag kunna säga att jag inte har tid för någon pojkvän heller vilket faktiskt är sant men jag vet att blir man kär så blir man och då får man tid ändå så sånt är bara skitsnack!

Hej  Jag frågade detta i förra inlägget men det kanske bättre o fråga här så de gör jag. Jag undrar vart tittar du på alla serier du kollar på?  Laddar du ner dom eller tittar du online?  Vore jätte snällt om du kunde berätta för jag hittar nästan inga serier
watchseries-online.com!

Om du var Elena, vem hade DU valt, Stefan eller Damon?
Ooooj vad svårt. Hela första och andra säsongen hade man ju valt Damon direkt men nu den tredje säsongen vill man ju lite båda… Haha. Man vill ha det som inte går liksom! Men jag skulle nog faktiskt fortfarande säga Damon, Stefan sjönk lite efter hela bilen på bron-grejen i förra avsnittet.

Jobbar du fortfarande på blomaffären? länge sen man hörde om de
Nej det har jag inte gjort på ett tag! Har helt enkelt inte tid. Men jag börjar nu i vår igen fast i mamma och pappas nya!

Favorit ”snacks”?
Allt?

Hur vill du att ditt liv ska se ut om ca 10 år?
Jag vill bo i en stor fin lägenhet i antingen Stockholm eller London med min pojkvän/man, ha ett kreativt drömjobb, en stor walkincloset och möjligtvis mitt första barn!

Hur sminkar du dig till vardags?
Foundation, puder, rouge, concealer, ögonbrynsskugga och mascara!

vilken är din favorit app?
Hm, troligtvis wordpressappen då den underlättar mitt bloggande!

har du instagram? isf vad heter du?
Visst har jag det! fannystaaf.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • I love your parka!!

  Style LimeLight

  Dena 2012-01-25 10:50:54 http://style-limelight.blogspot.com/
  Svara
 • Har du några före- och efterbilder på ditt resebagage? haha skum fråga men det så att man reser med lite och kommer tillbaks med …väldigt mycket :p

  . 2012-01-24 16:53:43
  Svara
 • var är jackan ifrån? 🙂 så fiiiin

  amanda 2012-01-23 23:18:46
  Svara
 • ”Varför har inte du någon pojkvän Fanny!?”

  Hahhahaa, det gjorde min kväll!

  DUOMUNDI 2012-01-23 21:34:12 http://duomundi.wordpress.com
  Svara
 • Kan du inte göra ett inlägg om vilken foundation, vilket fuder osv du använder :)?

  Matilda 2012-01-23 20:22:29 http://matildarebecka.devote.se
  Svara
 • Jösses vilket långt hår! Hur långt är det nu om man får fråga? 🙂

  Frida 2012-01-23 18:22:45 http://fridachristinas.devote.se
  Svara
 • Sätter tusen spänn på att de som inte är ”spikat och klar” betyder ett år i USA som au pair haha 🙂 Fast förstår itne riktigt varför du inte kan säga? Hur hemligt kan de vara liksom? 😮

  sandra 2012-01-23 18:12:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!