DÅLIG DAG

Bild från Filippinerna

Jag har minst sagt en dålig dag idag så nu ger jag upp. Bara för att ge er ett litet smakprov på en utav alla fantastiskt roliga händelser som hänt mig idag så gick jag upp tidigt imorse för att gå ut och fixa outfitbilder på dagens outfit och de outfits jag inte kunnat fota under förra veckan då de antingen var dåligt ljus eller jag inte hann. Så nu satte jag och mamma undan tid för det imorse, vi gick ut och fick en massa fina bilder på fina outfits och jag var supernöjd med att jag skulle kunna visa er dem idag med tanke på att det minst sagt varit lite glest med outfitbilder på senaste tiden och jag inte kommer ha möjlighet att ta en ny outfitbild förän på lördag. Hur som helst så skulle jag lägga in bilderna i datorn och då hade kameran själv raderat allt på hela minneskortet och på något sätt krashat om nu en kamera kan göra det. Så nu har jag inga outfitbilder, ingen kamera, mängd andra dåliga saker med mig ifrån dagen och ett jäkligt argt humör. Så nu lägger jag mig och säger hejdå till den här hemska dagen. GODNATT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!