OROFLUIDO

Denna hårolja fick jag utav min syssling Frida sist vi träffades. Jag är egentligen ingenting för håroljor men denna har klättrat upp på favoritlistan och ligger helt klart topp tre just nu. Jag använder den i hårtopparna precis innan jag borstar och fönar det och det gör det lättare att borsta igenom, lenare och glansigare. Men det gäller att vara noga med att inte få någonting i hårbotten för då ser det bara smutsigt och äckligt ut. Men, superbra hårprodukt. Och jag är kräsen! Tips tips.

I go this hairoil from my second cousin Frida the last time we met. I thought nothing of hairoil, but this has climbed up on the favoritelist and is absolutley the top three right now. It makes the hair easier to brush through, smoother and shinier. Super product. And I’m picky!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!