THE HELP

För ett tag sedan såg jag filmen ”The Help” efter att ha läst boken Niceville som den är baserad på och jag blev inte besviken alls förutom på slutet. Jag gillade inte slutet i boken då det inte var något slut utan det var massa saker man inte fick reda på hur det skulle gå med och det tog jag för givet att dom skulle fixa till i filmen då de brukar göra det men icke. Men men, jag tycker att den var riktigt bra ändå och väldigt lik boken, mysig då det är så himla mycket värme och kärlek men samtidigt en seriös handling. Jag gillade skådespelarna med, dom var som jag hade tänkt mig dem. Riktigt bra film men tappar en piont pga slutet.

The Help – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!