MIN KVÄLL

Såhär ser min kväll ut! Jag spenderar den med godis, levande ljus, fjärrkontrollen och Daisy. Jag bestämde mig för att inte hitta på något bus den här helgen och istället sätta undan den till mys och imorgon blir det en heldag med bloggförberedelser. Dels för att jag vill hålla koll på Daisy nu när hon är så sjuk och dels för att mina kommande 4 veckor är totalt igenbommade med plugg, möten, middagar, mini-resor, födelsedagar, modeveckan, UF-grejer osv. Så imorgon hoppas jag på att kunna förbereda för lite bloggning så att jag fortfarande kan hålla mig på topp fast jag kommer ha fullt upp. Jag känner mig riktigt inspirerad så det ska nog gå bra, synd bara att jag inte har någon hemma som kan ta outfitbilder. Inte så sugen på hela vit vägg-grejen. Jaja, nu ska jag faktiskt sova! Är supertrött och behöver en massa energi imorgon 🙂 Natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!