FRÅGESTUNDSVAR 2

Vad kan jag matcha till ett par vinröda byxor ?
Jag skulle ta något enkelt plagg. Som en lite oversize svart eller vit t-shirt med svarta boots och skinnjacka till. Och något snyggt och lite maffigt halsband!

hej, jag undrar när du fick du intresse för mode.
Jag har alltid varit intresserad utav kläder men inte för mode. Själva modeintresset växte nog ikapp med bloggen tror jag. Först så ”förväntades” det av mig att jag hade koll så då började jag läsa på lite och sedan fastnade jag och idag är det vad jag tycker är roligast.

Rekommenderar du Zakynthos till två tjejer som vill på solsemester med bra fest- och bad-/strandmöjligheter?
Det beror på hur gamla ni är. Vår resa dit hade knappt varit någonting utan vår fyrhjuling vi hyrde som vi åkte till alla fina stränder och restauranger med då det fina ligger en bit bort ifrån turiststäderna och för det behöver man ju körkort. Men det finns moppar också om ni har moppe-körkort! Annars är restaurangerna helt okej i städerna men stränderna är inte allt så speciellt roligt. Alla våra wow-moments från vår resa är ifrån när vi hade åkt iväg en bit. Men fest finns i städerna!

Och som ni ser var själva resan mellan alla ställen minst sagt fantastisk också då vägarna låg uppe i bergen!

Ett måste plagg i sommar!
För mig? Ett par svarta, lite större tygshorts!

Favvo maträtt?
Oj, får jag bara välja en? Då blir det väl något ifrån grillen på sommaren med färskpotatis, bea och en massa goda grönsaker!

Jag undrar vad man kan matcha till ett par mörbruna mockaaktiga pösiga byxor. Jag är 15 år.
Jag skulle ta något vitt upptill. Helst ett tunnare, uringat vitt linne som du stoppar in. Sedan ett tunt skärp i midjan och ett par boots med lite klack så att byxorna ser snyggare ut på!

Favorit färg på läppstift/nagellack/ögonskugga ?
Läppstift – Pass, Nagellack – Vitt, Ögonskugga – Olika bruna nyanser

Tre trender i vår?
Jag ska skriva ett stort trendinlägg åt er med vårens trender som vanligt istället för att skriva lite här och lite där, det blir så otydligt då!

Tre trender som håller i sig från vintern?
Metallic, maskulint och starka färger.

Hur mycket pengar lägger du ner på shopping / månad?
Mellan 1000-3000 kr.

Hur tusan hinner du med blogg, skola, vänner, familj, shopping etc etc och ÄNDÅ presterar du på topp i alla delar?
Haha, jag vet inte riktigt. Jag vill verkligen och brinner för allt jag gör och bara man vill så går det! 🙂

Hur tjänar du pengar på bloggen? Förstår att det är via anonser, men hur får du kontakt med företagen. Kontaktar dem dig eller är det tvärt om? Finns det några företag som vanliga små bloggare kan använda sig av som faktiskt fungerar?
Det är inte jag som har kontakt med annonsörerna utan det är Bloggpartner som fixar det åt mig. Jag blev kontaktad utav dem och är utav de bloggar som de sköter helt med design och allt men om jag inte förstått det fel så kan man även som liten bloggare själv anmäla sig där. Googla! 🙂

I vilka program redigerar du bilder?
Picasa 3

Finns det något tips om hur håret växer snabbare?
Jag har skrivit ett inlägg om det här.

Bvitaminerna du äter, hur stor dos tar du? För alla tar ju olika. Men på förpackningen står det att man ska ta 1 tablett per dag. Men hur många tar du?
Jag tar en vid frukosten varje dag.

Berätta något vi inte visste om dig?:)
Oj, hm.. Jag dricker inte läsk för att jag tycker kolsyra kittlas i näsan, jag har en stor benknöl mellan mina ögonbryn som syns ibland när jag spänner pannan eller när jag är arg och jag tycker inte ALLS om hundar. Förutom Cajsas Milton, lite…

Kan du spela något instrument?
Njae. Pyttelite piano och lite gitarr men inget som räknas.

Vart hittar man perfekta bas t-shirts?
Weekday och ibland kan H&M förvåna en!

Du är ute och reser rätt så mycket, betalar du alla resor själv eller betalar dina föräldrar dom åt dig?
Om jag reser med mina föräldrar betalar dem men reser jag med en kompis betalar jag själv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hejsan Fanny!
  Jag undrar om du kunde göra ett inlägg om vad du tycker riktigt SMALA tjejer kan ha för kläder osv.. jag är jättesmal och äter väldigt mycket men går inte upp.. jag tycker det är jobbigt att visa mig i vissa kläder.. snälla gör ett inlägg om smala! <3

  Olivia :) 2012-01-20 21:56:36
  Svara
 • Tänkte fråga vidare på Zakynthos frågan! 🙂
  Hur mycket kostade det (sammanlagt) och hur mycket fickpengar hade du med dig?
  Och om man varken har körkort eller moppekort finns det något annat liknande som man kan hyra så att man kan ta sig runt enkelt? 🙂
  Jätte bra blogg förresten!

  Olivia 2012-01-20 19:01:13
  Svara
 • Oj.. det där med hundar får du utveckla!!!! 😉

  Sara 2012-01-20 15:15:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!