KINDA EVERYDAY

Top – River Island, Jeans – Cheap Monday, Bag – Parfois, Boots – Roots

Inte så bra bilder men det är ju bilder iallafall! Det blev sent hos veterinären igår så det var därför det inte blev någon mer bloggning och sedan vaktade jag min lillmisse hela natten när hon låg och sov. Idag är hon hos veterinären helt själv vilket ger mig panik men jag försöker tänka på att det är det enda sättet att få henne bättre. Jag håller tummarna för att hon kommer hem frisk ikväll! Jag har iallafall varit i skolan en snabbis för introduktionen utav Svenska C och nu är jag hemma ett tag för en liten tupplur, jordgubbskräm och bloggning innan jag ska in till stan igen för Nina Jarebrink-minglet. Vi hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!