SKIDLÄRARE

Dagens lunch/Today’s lunch

Idag har jag varit skidlärare hela dagen som en del av min Ledarskapskurs. Vi var fem ledare och dom var 90 barn som aldrig hade åkt skidor förut. Kan nu gissa hur trött jag är nu? Haha. Jag har åkt och åkt, burit upp barn och sprungit upp och ner i backen men det har varit riktigt kul också! Det var en massa som faktiskt började åka riktigt bra fram åt slutet. Men nu förtjänar jag att dyka ner i sängen och se på det nya 90210-avsnittet med en påse bilar. Mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Villken backe i var du i? 🙂

  Lovisa 2012-01-18 16:18:58
  Svara
 • hej fanny! vet du vart man kan ladda hem 90210? 🙂
  har kollat nästan varenda nedladdnignssida och ghittar det inte nånstans så de skulle vara superbra om du berätta? 🙂

  kajsa 2012-01-18 15:33:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!