UNDER MY TREE

Gud, jag hinner verkligen inte med ljuset! Idag hade jag tänkt hinna fixa en outfitbild åt er men jag hann inte hem innan det blev mörkt idag heller då jag, Emma och Christine var tvungna att göra klart vår halvårsrapport idag efter skolan. Men men, jag har iallafall fotat resten utav gårdagens köp med blixt, hur sur det än gjorde mig, haha. Så länge får jag använda dessa bilder ifrån underbara Filippinerna där man hann allt man ville! Jag längtar redan tillbaka. Men jag är riktigt taggad på studenten nu då jag ringde några samtal igår som verkligen fick mig att längta och bara vilja få det här året att gå så fort som möjligt. 2013 kommer troligtvis bli det bästa året i mitt liv! Btw så kommer det ske grejer på bloggen här snart också, men jag får inte berätta vad än!

I can not keep up with the light! Today I was going to have time to fix an outfitpicture for you but I did not get home before dark today either. But I photographed the rest out of yesterday’s purchase with flash, even tough I’m angry about that, haha. Meanwhile I use these wonderful pictures from the Philippines where I had time for everything! I already want to go back. But I’m really psyched on graduating now because I made ​​a few calls yesterday that really made ​​me want this year to go as fast as possible. 2013 will probably be the best year of my life! Btw, there will happen some things here on the blog soon too, but I can not tell what yet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!