SNEAKPEAK

Här får ni en sneakpeak på våra två nya mini-smyckestavlor! En som är som den stora bara hälften så stor och en med bara tre rader för örhängen. Vi har utgått ifrån era önskemål när vi har skapat dessa två så jag hoppas att ni ska gilla dem! 🙂 Första tillfället ni kommer ha att köpa dem är på UF-mässan i Älvsjö 20 och 21a Februari. / Here’s a sneakpeak on our two new jewelryhangers! One is just like the largeone just half the size and one is with only three rows for earrings. We have used your wishes when we have created these two so I hope you will like them! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • De är superfina!
  Jag tänkte bara berömma dig för dina otroligt täta uppdateringar, kul!

  Julia 2012-01-17 21:16:17
  Svara
 • Hej! Gillar du inredning, med inriktning på den franska lantstilen & shabby chic? Då har jag kommit rätt. Jag kombinerar det gamla med nytt. I min blogg Hemlängtan visar jag er hur jag inreder, hur man bakar bullar i 15 cm klack, vardagen som en ensamstående mamma och mitt intresse för skyhöga stilettklackar. Numera finns även mizs -hemlängtan på Facebook. Joina oss gärna där. Välkommen!

  Anna 2012-01-17 21:13:17 http://www.nattstad.se/mizs
  Svara
 • Fina! (:

  My Fransson 2012-01-17 21:11:01 http://myyfransson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!