FRÅGESTUNDSVAR 1

vet att du varit i thailand och har du isåfall varit i ao nang/krabi? om du har: har du tips på vad man kan se/göra där?
Visst har jag varit där! Dock kan jag nog inte vara mycket till hjälp då vi är det slags semesterfolket som ligger i en solstol precis hela dagen och äter på restaurangen nere vid stranden till middagen, haha. Men när du väl kommer ner dit kommer du hitta en massa att göra om du bara håller ögonen öppna. Det finns en massa turer och sånt 🙂

Hej Fanny! Vill först säga att älskar hur glad och full av energi din blogg är!
Men jag undrar, eftersom jag själv bloggar, hur du fick din blogg så ”stor”? Eftersom din blogg innan var ganska mkt mindre så undrar jag hur du gjorde? Hoppas att du förstod frågan hehe

Hejsan och tack! Jag får ofta den här frågan men jag kan faktiskt inte riktigt svara på den. De flesta bloggare kan säga att de fick en länkning utav någon stor eller bara blev stor direkt men jag har faktiskt kämpat mig själv upp hela vägen igenom att göra mitt absolut bästa, vara uppmärksam på vad ni läsare velat ha och utvecklat mig vilket fått folk att fastna när de råkat klicka in här och så har jag växt från 20 om dagen till 10 000 om dagen! 🙂

är du kär i någon? eller är det någon du tänker på mycket? du verkar så oberörd av killar
Haha oberörd är jag inte, men jag skulle aldrig få för mig att skriva om en kille i bloggen igen då det kan så gott som att ta död på DET eller på MIG med tanke på vad som hänt förut. 😉 Det blir för privat och alldeles för rörigt om jag ska blanda in er i det när ni kommer med alla era frågor sedan och vissa har till och med anklagat mig för det ena och det andra. Ni är för duktiga på att dela med er era åsikter! Haha. Jag skulle nog inte säga att jag är kär utan jag passar bättre in på alternativ två! Jag har ganska svårt att bli kär i någon, jag har fått en dos utav ”för höga krav” i huvudet.

Vilka Betakaroten Tableter använder du dig av eller tipsar om?
Dehär ifrån hälsokosten!

Har du några planer under 2012?
Jag ska ha världens bästa (och mest fullbokade) vår med alla studentgrejer och avslutande kurser. I Juni ska jag ta studenten och sedan ska jag fixa mitt körkort.

Ditt bästa skönhetstips?
Mitt bästa för skönhet en speciell dag är att sova ordentligt och under en längre tid är att ta hand om ögonfransarna då de gör otroligt mycket för ansiktet! Om du inte använder The Balms mascaraborttagning så kan du istället smörja in fransarna med vaseline innan du somnar varje kväll 🙂

Tänkte fråga vad tycker du en tjej på 13 år kan bära i skolan utan att bli för upp klädd?
Oj, vad svårt. Ett par jeans, platta boots och en snygg topp eller tjocktröja tycker jag.

Tycker du att du har en egen stil eller att du klär dig som måmga andra? För det känns som modet nuförtiden är lite ”indie/eget” men att alla har det?
Jag har verkligen inte en egen stil då det är så många personer i världen att någon alltid har samma stil hur unik du än och det går att göra mycket med klädutbudet i butikerna men inte SÅ mycket men jag försöker inte kopiera någon annans stil utan utgår bara utifrån vad jag själv tycker är snyggt och tänker ihop mina egna kombinationer så på det sättet är den egen.

Vart har du köpt alla dina bikins?
De jag har är ifrån H&M, Lindex, Hollister och en massa semesterbutiker.

Har du tips på frukostar som innehåller få kolhydrater?
Bacon och ägg!

Får du någonsin matångest, dvs att du mår dåligt över att du kanske ätit för mycket eller för onyttigt?
Nej! Man ska njuta utav vad man äter, inte må dåligt. Man ska äta tills man blir mätt och godsaker med måtta när det passar. Äter du för mycket onyttigheter så du får panik utav det så är det bara att lära sig utav det och ha tillräckligt med självkontroll för att börja låta bli för att slippa ångesten. Jag anser att man bara riskerar att få matångest som man inte orkar stå emot suget, för man hade ju inte fått ångest om man verkligen ville äta det man åt.

Jag har alltid haft ett problem, och det är att folk som jag trodde var mina kompisar har börjat gå bakom ryggen på mig, göra saker men aldrig fråga mig om jag vill vara med osv. Hittils har jag alltid skrattat bort det och tänkt att äsch, jag måste väl inte vara med alltid. Men nu orkar jag verkligen inte mer, jag känner mig ensam och osynlig för vissa, speciellt i skolan. Jag vet att jag är stark och kan ta mig över det här, men jag undrar vad jag gör för fel, varför nästan alla tröttnar på mig och ger mig dissen. Har du nånsin känt så / varit i samma situation? Hur har du gjort då, eller har du några tips på vad jag ska göra?
Usch, jag vet faktiskt hur det känns då samma sak har hänt mig. Det kan handla om precis vad som helst så det är svårt att säga men jag tycker att du ska fråga dem rätt ut varför de gör som de gör så att du iallafall vet. Om det fortsätter hålla på såhär så tycker jag att du ska försöka strunta i dem och tänka högre om dig själv än någon som vill vara med någon som beter sig sådär. Jag har kommit fram till under de senaste året att det faktiskt är bättre att vara utan en vän än med en som får en att må dåligt. Stå på dig tjejen!

Får du ofta panik av olika slag?
Nae. Jag har panikångest så jag får riktig panik i jättestora folkmassor och så men under pressade situationer har jag börjat lära mig att hålla mig lugn.

Är du nöjd med dina vardagar? Du verkar ju hitta på mycket!
Jag är supernöjd med mina vardagar men jag önskar att jag kunde hinna med mer kompis-grejer. Just nu sitter jag hela dagarna framför datorn med antingen plugg eller bloggen, men jag ångrar inget! Är superstolt över mina betyg och min blogg så det är värt det 🙂

Hur stort är ditt walk in closet?
Oj, ingen aning. 5×4 meter kanske.

Favorit plagg just nu?
Mina nya stentvättade jeans som jag köpte igår då jag kan ha dem till allt!

Jag undrar om du har något tips på vart det finns snygga shorts? Lite sådär extra fina!
Topshop har alltid fina! Men vill du ha billigare kan det vara värt att kolla BikBok eller Weekday.

Jag vilket land du varit i som du tycker är värt att besöka?
Oj, jag har varit i så många underbara länder. Men Filippinerna som vi var i nu, helt fantastiskt land. Även Skottland och Grekland är favoriter!

brukar du sälja kläder på tradera? i fall att, tjänar man något på det? Eller är det onödigt?
Jag har tyvärr ingen aning då jag aldrig sålt på tradera.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Visa en bild på din walk in closet 😀

  anna 2012-01-19 09:45:53 http://www.onlyaanna.blogg.se
  Svara
 • Så roligt att läsa!

  Jenny 2012-01-17 21:24:11 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Hej igen Fanny! Ledsen om du missförstod min fråga (andra frågan) den om hur din blogg har blivit så ”stor”. Jag förstår om du inte har svar på det haha. Utan min fråga var med hur du fick formatet på bloggen större än vad du hade innan och inte hur många läsare. Läsen för missförståndet! Tacksam för svar 😀

  Mikan 2012-01-17 20:39:00 http://lemonworld.devote.se
  Svara
  • Svar på Mikans kommentar.

   Jaha! Du menar alltså bredden? Jag fick tre andra frågor om många läsare så den skulle ändå svaras på, jag tar med din riktigare i ett senare inlägg! 🙂

   Fanny 2012-01-17 21:06:36
   Svara
 • Varifrån kommer byxorna? Har letat efter stentvättade ett tag men har inte hittat några som jag tycker är snygga men dom där ser super ut!

  Hanna 2012-01-17 18:30:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!