START PÅ SISTA TERMINEN

Godmorgon! Nu är det dags att börja springa ner till bussen för att börja min sista termin på Jensen. Känns lite småskumt, men superskönt. Så idag är det bara lite genomgång utav kurserna och så har vi en UF-lektion där vi har en massa saker att fixa. Ska bli jättekul att komma igång igen! Efter ska jag få lite shopping undanstökad och förhoppningsvis så ger Emma mig sällskap så vi hörs senare i eftermiddag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vem skriver egentligen att dem ska få lite shopping understökad? DEt låter ju som det är ett arbete……??

    Emma 2012-01-16 13:48:32
    Svara
  • Vad snygg du är! 🙂

    Signe 2012-01-16 09:43:53 http://svoren.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!