RÄDDARE I NÖDEN

Cheap Monday

Ett utav dagens köp! Precis innan jul fick jag bara helt plötsligt en idé om att jag var tvungen att ha ett par stentvättade stuprör. Jag hade inte ens sett det någonstans utan jag fick bara för mig det. Sedan har jag tänkt på dessa jeans som jag inte ens ägde hela resan och letat på olika webshopar efter de snyggaste och idag fick det äntligen följa med ett par hem. Jag överdriver inte när jag säger att jag igenom att bara kika in i min garderob hittade 21 nya outfits med dessa. Snacka om att ge en garderob nytt liv!

I bought these from Cheap Monday today and I love them. I am not exaggerating when I say that by just peeking in to my closet I found 21 new outfits with them. Talk about giving a wardrobe new life!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!