Årets första semla

Just nu sitter jag och mumsar på årets första semla efter en skoldag och lite shopping. Ska visa er vad som fick följa med hem snart! Idag har varit en dag full med information och jag har så mycket datum i huvudet just nu att jag är helt yr. Det kommer bli två hysteriska men riktigt roliga månader i början utav det här året. Men mer om det senare!

I just came home from a schoolday and some shopping. I’ll show you what I bought soon! Today was a day full of information and I have so many dates in my head right now that I am completely dizzy. There will be two hysterical but really fun months for me in the beginning of this year. But more about that later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!