VILKEN BLIR ÅRETS OUTFIT?

Nu är det dags att rösta fram årets outfit! Jag har satt ihop alla mina och era val ifrån alla månader (E står för ”Ert val” och M står för ”Mitt val”) och nu ska ni få rösta fram vilken som ska bli årets snyggaste outfit 2011! Jag tror jag känner er tillräckligt bra för att veta redan nu vilken som kommer vinna men det ska bli spännande att se om jag har rätt. Så, kör!

PS. Glöm inte att skriva ”M” eller ”E” med era röster!

Now is time to vote for this year’s outfit! I have put together all of mine and your choices from all months (E stands for ”Your choice” and M stands for ”My Choice”) and now you’ll vote for which one to become the year’s most stylish outfit in 2011! I think I know you well enough to know which one you will pick but it will be interesting to see if I’m right. So, go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
138kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!