MORGONSTART

Godmorgon! Som vanligt nu för tiden så har jag redan varit vaken i ett par timmar och ligger nu i sängen och jobbar lite med bloggen medan jag ser på när mitt rum färgas rosa utav soluppgången. Helt okej sätt att starta dagen på! Jag ska ligga kvar här ett litet tag till men snart flyttas jag, datorn och bloggarbetet ner till köket för en god söndagsfrukost, det har börjat kurra i magen!

Good morning! As usual these days, I’ve already been awake for a few hours and now I’m lying in bed and doing some blogwork while I’m looking at when my room gets colored pink by the sunrise. Good way to start the day! I’ll stay here a little while longer but soon I’ll move myself, the computer and all blogwork down to the kitchen for a good sunday breakfast, I’m hungry!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny !
  har länkat dig i min egna lilla blogg nu.
  kika gärna förbi 🙂

  stephanie 2012-01-15 13:08:44 http://www.sssteph.devote.se
  Svara
 • Hej! Jätte bra inspirationsblogg!! Undrats hur lång tid det brukar ta för dig att få dina saker från inlovewithfashion? Beställde en klänning igår nämligen! Tack!

  Hanna 2012-01-15 09:21:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!