DRÖM I EN LITEN VÄSKA

Hur fantastiskt snygg är inte den här? Jag älskar den! Jag hittade den inne på Parfois i Cebu och sedan dess har jag inte riktigt kunnat släppa den. Jag ångrar att jag inte köpte den, för vart kommer man hitta en liknande igen liksom? Men jag kände inne i butiken att det var lite mycket pengar att spendera på något som jag veeerkligen inte behövde när jag hade en lång lista på saker som jag faktiskt behöver. Så jag nöjde mig med att fota den som lite ögongodis åt er istället!

How beautiful is this? I love it! I found it at Parfois in Cebu and since then I have not really been able to drop it. I regret that I did not buy it but I knew in the store that it was too much money to spend on something that I reeeeally didn’t need when I have a long list of things I actually need. So I took a picture of it as eye candy for you instead!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!