MITT DECEMBER 2011

Ljusade upp håret, firade julafton, besökte Filippinerna och Hong Kong, Vi kom på andraplats i det nationella Jensen-nästet med vår smyckestavla, firade nyår med hög feber, Spadag med mamma på Sparadiset innan jul och resan och var (är) totalkär i min byxdress ifrån Tiger och mina silverjeans ifrån AX Paris.

Lightened up my hair, celebrated christmas, visited the Philippines and Hong Kong, came on second place in the National Jensen-nästet with our jewelboard, celebrated New Years with high fever, Spaday with Mom at Sparadise before christmas and the trip and was (is) totaly in love with my jumpsuit from Tiger and my silverjeans from AX Paris.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • jag såg en kommentar om att dina bilder var burriga/suddiga och det kan jag inte alls hålla med om, undra hur den personens syn är.. jätte fins bilder ju, både kvalitén och motivet! 🙂

  emelie 2012-01-17 16:05:11 http://mewlii.blogg.se
  Svara
 • Ser ut som en bra månad!

  Jenny 2012-01-16 17:33:59 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Kan inte du rekommendera snygga clutches att ha när man går ut? 🙂

  Celine 2012-01-15 01:21:11
  Svara
 • en bra sista månad på året verkar det som 🙂

  film & serier blogg 2012-01-14 22:50:04 http://filmandserier.blogg.se
  Svara
 • fotar du aldrig med din systemkamera längre? tycker att bilderna på bloggen har blivit mycket mer ”brusiga” eller är det bara själva redigeringen? 🙂

  Fanny 2012-01-14 21:22:41
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Svar till Fanny: Jag har stirrar och stirrat och stirrat på mina bilder nu men kan inte hitta en enda brusig. Jag har väl kanske fått dåligt syn! Haha. Men min kompaktkamera tar myyyycket bättre bilder än min systemkamera så det kan det inte vara och nu på senaste tiden har jag dessutom nästan bara använt min kusin Matildas superdupersystemkamera så jag förstår inte riktigt hur bildkvalitén skulle vara sämre och jag redigerar bilderna som jag alltid gjort… Jaja! 🙂

   Fanny 2012-01-15 10:34:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!