GARDEROBSSTÄDNING

Idag har jag lagt hela, precis hela, dagen på att städa och rensa ur min garedrob. Så nu är minsta lilla strumpa, träningsbyxa, bikinitopp och mascara på sin rätta plats och nästan hälften utav innehållet har åkt ut. Dessa ”förvisade kläder” har dessvärre hamnat i mitt rum istället så garderoben är väldigt fin men man får säga annat om mitt rum, hahaha. Bra va? Nej men de megastora högarna i min säng och på mitt golv måste sorteras i olika kartonger. ”Släng”, ”Ge bort” och ”Spara, fast på vinden”. Och det ska jag ta tag i. Snart. Fast en mysig film under filten i soffan låter ju också viktigt….? Till och med ÄNNU viktigare?

Today I cleaned out my whole walk in closet. It took all day but now everything is sorted and cleaned and I had to say goodbye to almost half of the content. All these garments that have become ”banished” from my wardrobe is now on the floor in my room so now it’s a mess there instead. But I’ll take care of it. Soon. But a good movie under the blanket on the sofa sounds very important too? Even more important..?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!

  En blobbis skulle vara riktigt kul! Det är ett önskemål jag har och jag skulle tro att det vore uppskattat av många fler än mig 😀

  L 2012-01-14 11:50:17
  Svara
 • BLOPPIS FANNY! Kom igen 🙂

  Karolina 2012-01-14 11:32:59 http://hapiface.blogg.se
  Svara
 • PENN!!!

  Aleksander 2012-01-13 22:45:35 http://Oslo
  Svara
 • måste bara först säga att jag ÄLSKAR din blogg!
  och sedan skulle jag, och jag tror att en massa andra också skulle önska det. att du lägger ut bilder på de kläder du inte vill ha längre och ett rimligt pris så vi läsare kan ta del av dina underbara kläder.
  kram!

  amanda 2012-01-13 19:15:33 http://www.nattstad.se/mandey
  Svara
 • åh, finns alltid här om du ska slänga något! puss, saknar dig!

  frida 2012-01-13 19:11:10 http://fridamatsson.devote.se
  Svara
 • Bloppis? 🙂

  Rebecka Fredriksson Bovik 2012-01-13 18:25:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!