NICEVILLE

Den första boken jag läste i Filippinerna var Niceville som jag fick i julklapp. Jag hade tänkt se filmen hur många gånger som helst men det blev aldrig av och tur var väl det för jag föredrar att läsa böckerna först. Det var hur som helt en riktigt mysig bok. När det kommer till böcker är jag en riktigt drama och kärleks-sucker och det ska helst vara så mycket utav de två kategorierna som möjligt (behöver jag säga att jag läste alla Gossip Girl-böcker innan de blev tv-serie?) men den här var faktiskt riktigt bra utan det för den hade så mycket värme. Jag skrattade, blev rörd, kände att jag drogs in i boken och ibland var det nära till tårarna. För er som inte sett filmen rekommenderar jag er verkligen att läsa boken först, och även er som sett filmen om ni kan göra det är ”det hållet”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • jag sâg filmen häromdagen! den var verkligen jätte bra men samtidigt väldigt sorglig! ska ta och läsa boken nu!

  johanna 2012-01-13 15:21:48
  Svara
 • ”Mysig” är väl kanske inte det första ordet that comes to mind… men en väldigt bra bok är det!

  em 2012-01-12 23:40:55
  Svara
 • haha jag har också läst alla gossip girl böckerna innan serien började 😉

  lidde 2012-01-12 20:25:36 http://panam.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag undrar om du vet vart man kan få tag på Pretty Little Liars säsong 2? Har kollat på säsong 1 så måste snart få se dom nya avsnittet. Kollar du på datorn eller har du boxen? Skulle vara tacksam för svar, kram! 🙂

  Julia 2012-01-12 20:22:44 http://juliawidjestal.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!