MORGONPIGG

Godmorgon! Jag hade tänkt göra en massa saker igår kväll men mellan 6 och 7 någon gång slocknade jag i min fantastiskt sköna säng tillsammans med världens bästa kissemiss som inte velat lämna mig sedan jag kom hem. Detta gjorde sedan så att jag vaknade klockan 03.20 imorse och har varit vaken sedan dess. Det där med att bli av med jetlag är inte riktigt min grej då jag är för svag för sängen när jag är trött och har alldeles för mycket energi och idéer när jag vaknar. Hur som helst så har jag spenderat morgonen i sängen med datorn i knät och läst ikapp mig på några bloggar, skrivit ihop alla inlägg om köpen ifrån Filippinerna och även snott ihop alla resebilder i sammanlagt 5 inlägg om man räknar med gårdagens. Idag går jag heldag med Ledarskap på morgonen, Historia B i mitten och Foto på slutet. Det är den näst sista dagen på Jensen-terminen (vår hösttermin fortsätter in i Januari för att båda terminerna ska bli lika långa) så det blir nog mest betygsnack och så. Ser fram emot att träffa alla mina tjejer igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!