NYTT ÅR OCH NYA TAG

Sådärja, hemma i verkligheten igen. Väskan är uppackad, det är lite upplockat i rummet, jag har fotat alla resans köp och jag har konstaterat att jag måste ta tag i min kaosgaredrob som ser ut som att orkan Fanny har dragit igenom och lämnat en massa kläder som Fanny inte ens använder efter sig. Precis överallt. Det får bli söndagens projekt om jag inte badar i plugg tills dess! Hur som helst så är jag grymt taggad på att komma igång med det här året nu. Årets nyårslöften är skrivna och jag har en massa energi för att göra mitt bästa min sista skoltermin och även här på bloggfronten. Bilden ovan visar hur min solstol sett ut mest hela resan. Jag har tryckt inläggs-idéer ur huvudet tills det nästan gått hål i den men två täckta sidor med användbara idéer blev det tillslut som jag vill skriva allihop nu på en gång. Men, det är ju vad JAG tycker är kul och bra, så nu skulle jag även vilja veta vad ni vill ha för att göra den här bloggen ultimat!

Så, favoritinlägg? Önskemål om inlägg? Vad tycker ni bäst om med fannystaaf.se?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Älskade när du skrev lite om träning och hälsa, var väldigt peppande och kul att läsa om 🙂 annars gillar jag bloggen precis som den är! 🙂 KRAMAR

  Jacqueline 2012-01-12 22:44:15
  Svara
 • Fler snygga bilder, typ outfitbilder! De gör mig så inspirerad 😀

  Mimmi 2012-01-12 05:00:53
  Svara
 • träning kost och hälsa, men framförallt mer personligare inlägg och ”nu ska jag göra det här” om vad du ska göra under dagen, vad du gjort under dagen, nu ska jag äta det här, aah du fattar. Som du skrev 2010

  sandra 2012-01-11 22:56:26
  Svara
 • Skulle vara kul och få veta vad du har för drömmar om framtiden och 5 drömresemål. Saker du vill uppleva innan du dör helt enkelt. Annars tycker jag redan att din blogg är full med inspiration och har inget mer som jag vill ändra på. Fortsätt som du gör 🙂

  Jasmine 2012-01-11 21:23:30
  Svara
 • At first: YOUR BLOG IS THE BEST ONE EVER!! LOVE IT!

  Jag skulle vilja läsa mer om din EGNA outfits-tips, skriva typ ett inlägg om DIN stil och vad man bör ha och vart man köper mycket av det för att få en stil som du har, vad du tar på dig då du har noll inspiration eller sjukt stressad, och såklart mer inredning och träning, samt lite pugg-tips kanske eftersom du verkar prestera bra i skolan också! 🙂 (fast bloggen är ju redan bra såklart!)

  Lina 2012-01-11 20:46:17
  Svara
 • Älskar din blogg! Kul att du varierar så mycket 🙂 Vore roligt med mer inredning (för du har ju så fint rum!), skönhetstips/produkter och kost! Skriva om vad du äter och så vore roligt 😀

  Sara 2012-01-11 20:34:42
  Svara
 • Lite mer träning och hälsa. jag vet inte om du tränar så mycket men det vore kul att läsa med om det. 🙂

  Josefin 2012-01-11 18:49:50
  Svara
 • Jag gillar när du tipsar om dina smink/skönhetsfavoriter samt de inlägg där du typ visar plagg från garderoben och var du köpt det. 🙂 Jag längtar efter lite vårmodeinspiration också. 😉

  sofie 2012-01-11 18:31:29
  Svara
 • Hej Fanny! Det jag tycker bäst om med din blogg är att du är så lätt att tycka om! så älskvärd. Du bjuder på dig själv och man känner sig välkommen varje gång man klickar sig in på din blogg. Som en vän i cybervärlden helt enkelt, en riktig kraft hämtar källa!

  Ida 2012-01-11 17:59:48
  Svara
 • Hej Fanny!

  Tycker din blogg är bra och fin. Dock saknar den lite personlighet. Allt är väldigt snällt, lagom, tjusigt, liksom lite för perfekt. Den är lättsam, och man följer dig gärna i din vardag. Samtidigt känns den, ja, en smula innehållslös och opersonlig. Du gör mysiga saker, anordnar roliga aktiviteter och har mycket vackert i ditt liv. Men vad lär du dig? Vad är du? Vad vill du vara? Vart finns dina intressen, ditt engagemang, styrkan, viljan, nyfikenheten, glädjen, vad handlar diskussionerna i ditt liv om? och så vidare.
  Vill påpeka att detta inte är något anklagande, utan bara en förfrågan av att få se mer av den unga, begåvade tjejen som faktiskt ÄR Fanny. Åsikter, tankar, värderingar, fel & rätt, svart & vitt. Håller du dig innanför ramarna eller utanför. Massa, massa mer av värde och innehåll.

  Men, jag skall vara ödmjuk. Du är trots allt 18 år. Dessa ämnen jag saknar är kanske för insiktsfulla och erfaranhetsbaserade att begära av en sådan ung tjej.

  Kram på dig, Klara.

  Klara 2012-01-11 16:45:39
  Svara
 • Hej Fanny!

  Jag skulle jätte gärna läsa mer om träning, kost och hälsa! Sen skulle jag även önska lite mer tips och råd! Både vad det gäller sminkning och styling, t. ex. hur man matchar/ klär sig/ sminkar sig efter kroppstyp och utseende. Jag menar, alla passar ju inte i vad som helst och det är alltid spännande, om du är intresserad av sånt vill säga… Som sagt, lite mer tips om personliga grejer som alla kan dra nytta av 😀

  Måste passa på att säga att jag finner din blogg väldigt inspirerande och det är alltid en massa fina bilder och du verkar vara en sån gó person!

  Clara 2012-01-11 16:33:16
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag skulle villja att du använde dig mer av listor och det skulle vara kul om du la ut dina nyårslöften på bloggen. Såklart inte för personliga. Sen tycker jag att du ska skriva mer om tips, både skönhetstips (helst från Make.Up.Store då jag gillar den affären lika mycket som dig) men också typ personliga tips typ vad du har för tillväga gångs sätt för att få bra betyg, nå dina mål…
  Då jag har märkt att du planerar mycket och är målmedveten. Jag har läst dina inlägg om Jensen och jag började läsa din blogg när du började 1:an i Jensen sedan dess har jag velat gå på Jensen, det är mitt mål! Sen kanske lite mer ”det visst ni inte om mig”, det är alltid kul! Haha hoppas att du orkade läsa allt. 😉

  Lovisa 2012-01-11 15:46:38
  Svara
 • fler bilder på ditt hus! 😀

  Jenny 2012-01-11 15:31:45 http://swirl.devote.se
  Svara
 • Vilket inspirerande inlägg! Tycker att du har en bra mix med saker nu 🙂 Alltid roligt med lite personligt, träning, mode & skönhet 🙂

  jenny 2012-01-11 15:13:25 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!