I'M GOING HOME

Hej! Nu sitter vi här och ska strax sätta oss i bilen för att åka iväg till flygplatsen där vi ska sätta oss på det första utav de tre flyg som ska ta oss hem till Sverige igen. Jag känner mig faktiskt ganska klar här så det ska bli skönt att komma hem till verkligheten igen, jag känner att jag behöver få saker gjorda. Vanlig bloggning, min säng, alla fina vänner och lite mer ensamtid då man umgås konstant här nere. Dessutom känns det skönt att få sätta igång med min sista termin i gymnasiet så att studenten och friheten att göra vad jag vill kan börja närma sig. Men de här veckorna behövdes verkligen om man tittar på hur fullbokat och stressigt mitt januari och februari redan är, men det står med en massa roligt på den listan också! Nej, vi hörs hemma ifrån Sverige igen. Jag har tidsinställt inlägg åt er så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!