ÅRETS HÖJDPUNKTER

18 år

I Februari fyllde jag 18 vilket firades med familjemys, släktlunch och en 18-årsfest för alla mina vänner och efter det utgång. Fast egentligen, behövde jag säga mer än att jag fyllde 18? Haha.

Chicago i Mars

I 18-årspresent av min morbror och gudfar fick jag en resa till Chicago! Han är flygkapten så jag fick sitta med honom i cocpit vilket var otroligt häftigt, vi bodde på ett superfint hotell och jag fick två fullspäckade Chicago-dygn med god mat och supershopping då Christer har bra koll på stan. En utav de bästa städer jag besökt och två utav de bästa dygnen i mitt liv. Otroligt lyckat!

Falubesök i Juni

Precis i början utav sommarlovet åkte jag bara helt spontant med mamma upp till Falun när hon skulle jobba för att hälsa på Cajsa och den lilla resan hamnade här på höjdpunkts-listan! Inte för att vi gjorde något speciellt, utan för att vi inte gjorde det. Jag hade två helt vanliga dagar med min underbara Cajsa som de alltid var när jag fortfarande bodde i Falun vilket var så himla härligt. Vi solade, shoppade, åt på China Thai, gick promenad, köpte Film och Fabel-godis och hyrde film. Två helt perfekta dagar!

Zakynthos i Juli

Precis i början av Juli tog jag och en utav mina absolut bästa vänner Emelie en sista minuten, ospecifierad till Zakynthos. Vi visste inte vilken stad vi skulle hamna i eller på vilket hotell men allt blev helt perfekt i slutändan. God mat, sol, bad, fest, en massa skratt och världens bästa sällskap. Om jag var tvungen att bara välja en höjdpunkt för 2011 skulle denna resa vinna!

Min årliga kräftskiva

Tre ord: Väldigt lyckad kväll.

Hanna och Thomas bröllop

I Augusti gifte sig min faster Hanna och hennes Thomas vilket verkligen var en helt perfekt dag. För det första så tycker jag så himla mycket om både Hanna och Thomas så det var de ultimata bröllopet och jag var så himla glad för deras skull och så var vi även samlade alla kusiner på pappas sida och vi har så himla kul ihop så det blev en superdag och kväll!


London i Oktober

I Oktober åkte jag och mamma till min absoluta favoritstad, London. Där hade vi en fullspäckad men otroligt lyckad långhelg. En massa shopping, underbar mat, Londonmiljöerna och en massa mer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Rekommenderar du Zakynthos till två tjejer som vill på en resa med BRA festmöjligheter och BRA bad- och solmöjligheter? 🙂

  Hanna 2012-01-09 20:13:10
  Svara
 • Hej! Funderar på att åka utomlands i sommar men vet inte riktigt vart. Hur var det på Zakynthos? Var det en bra blandning av stränder och fest? Hoppas allt är bra med dig! 🙂

  Emelie 2012-01-09 17:17:33
  Svara
 • Jättefint inlägg! alltid kul att titta tillbaks på fina stunder under året som gått 🙂

  DAISY 2012-01-09 14:20:07 http://daisykewk.blogg.se
  Svara
 • Vill också till Chicago, även om jag har en förkärlek till New york. 🙂

  Signe 2012-01-09 13:06:46 http://svoren.se
  Svara
 • Vilket bra år med många roliga resor 😀 kram

  sara 2012-01-09 12:57:57 http://www.nattstad.se/shansson
  Svara
 • Hudvård**

  :) 2012-01-09 11:41:55
  Svara
 • Hej jag älskar din blogg! och jag vet att du har skrivit om dina hyrverket 100000 ggr men kan du skriva igen med alla i samma inlägg typ b vitaminen och det lasern, för jag vet att ru har skrivit om alla möjliga produkter, men skriv ett till storinlägg om produkterna jag behöver verkligen tips och gärna billigt :)!! jag älskar din blogg <3

  :) 2012-01-09 11:41:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!