SHOPPINGNIGHT

Hejsan! Nu sitter jag här för lite bloggtid igen efter en lång soldag och en massa bra kvällsshopping, näst sista kvällen! Ikväll åkte vi till en utav asiens största ”malls” som hette SM Megamall som var helt gigantisk. Där spenderade vi x antal timmar inne på Forever21 som var den största jag någonsin varit på, och då har jag ändå varit på en del. Vi hade till och med en egen personlig liten assistent som gick med och bar grejer, tog fram storlekar, hjälpte till vid provningen osv. Otroligt söt var hon! Frågade massa om sverige och tyckte att jag var ”som en Barbie” då alla de klänningarna jag provade satt jättebra, haha. Sedan hittade vi även en jättebra fransk butik jag aldrig sett förut som sålde väskor och smycken så därifrån fick jag med mig en grymt snyggt halsband och en ny everyday-väska som rymmer min nya Macbook och även är supersnygg. Jag visar er självfallet allt när jag kommer hem! Nu ska jag börja redigera outfitbilderna från idag så att ni kan få dem snart också och sedan är det läggdags. Vi hörs imorgon mina fina!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!