MEST ANVÄNT UR MIN GARDEROB I HÖST/VINTER

Denna Lilla Svarta ifrån inlovewithfashion.com passar lika bra till restaurangmiddagen, utekvällen eller skoldagen då den går att matcha på en miljon olika sätt och går att både klä ner och klä upp. Denna har fått sitta otroligt mycket på mig i höst!

När jag först bloggade om dessa godingar ifrån DNA kallade jag dem ”Perfektion” och de är dom fortfarande. Ruskigt snygga och de skönaste klackarna jag någonsin haft på fötterna. Jag får vanligtvis ont i fötterna väldigt fort av minsta lilla klack och tycker de flesta är obekväma men dessa kan jag gå i en hel dag och ha samma känsla i fötterna som om jag gått i converse när jag tar av dem. Magi!

Denna kofta ifrån American Apparel är inte bara otroligt snygg utan även otroligt skön och mysig! Denna drar jag på mig för en snygg outfitbild men även för en myskväll i soffan. Den har kanske inte varit med på så många outfitbilder i höst men den sitter på och värmer mig varje dag jag INTE lägger upp outfitbilder!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!