NYÅRSBILDER

Hej på er! Nu är vi äntligen framme på hotellet i Cebu efter en hemsk resa på färjan i 6 timmar med spyor och lovord om att aldrig klaga på något i livet igen. Usch usch. Jag och pappa fick iallafall i oss en sjösjuketablett efter ett tag så det släppte för oss efter halva vägen. Det är iallafall grymt skönt att vara framme på ett nytt ställe. Vi sitter och väntar på att vi ska få in lunchen nu, en Carbonara för mig och sedan blir det någon timme på stranden innan ikväll då det bär av till Cebu Stad för shopping! Internetet är otroligt mycket smidigare här så vi hörs senare igen, så länge får ni några bilder jag snott av Matilda från nyår!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!